Siepjes freubel blog

Welkom op mijn blog. Ik blog voornamelijk over mijn gemaakte creaties mijn man en kindjes.

Heb je vragen laat gerust een berichtje achter.

Veel kijk plezier

woensdag 29 december 2010

Apk voor de kleine man en de wijze meid.

Vandaag weer even naar de verloskundige geweest. Gelukkig was zoals altijd weer alles goed. Ben wel weer wat aangekomen, maar dat hoort en allemaal bij. Hartje klopte weer mooi en ze nieuwe VK vond mijn buik leuk. Ze kon de kleine goed voelen en dat vond ze zo leuk. Kereltje ligt lekker met zijn bolletje naar beneden. Hopelijk blijft dat zo. Twee van de VK's zijn een eigen praktijk begonnen. Bij de nieuwe die er vandaag was, was ik haar allereerste. Erg leuk dus.

Bridget heeft van de speeltafel een chaos gemaakt. In 10 minuten een hele tafel overhoop is toch best knap met je 1,5. Sinds een paar dagen kan ze auto zeggen. Dan tuit ze haar lipjes en zegt "ootoo". Heerlijk al die woordjes van der.

Vandaag wilde ik nog even de sjaal voor mijn lieve man verder haken maar ik zit achter mijn lapper weer te kletsen. Nog 2 bollen en dan is eindelijk mijn eerste gehaakte sjaal af. Weer reden voor een mooie foto.


2 opmerkingen:

  1. Leuk zeg je kan nu al zien dat ze op elkaar lijken die twee.... Geniet er nog maar lekker van zwanger zijn is zooooo leuk !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jaaah inderdaad ze lijken heel erg op elkaar. Ik ben zo benieuwd voor als ie er straks is... zal vast net zo'n mooi kindje zijn als zijn zusje

    BeantwoordenVerwijderen