Siepjes freubel blog

Welkom op mijn blog. Ik blog voornamelijk over mijn gemaakte creaties mijn man en kindjes.

Heb je vragen laat gerust een berichtje achter.

Veel kijk plezier

dinsdag 28 december 2010

Fladder is gevlogen

Vorige week was Fladder er al helemaal klaar voor. Helemaal klaar om de lange vlucht van Haarlem naar Nijverdal te gaan maken. Met een warme jas en voor de zekerheid het adres erbij zou dat het juiste moment zijn. Helaas de opening was te klein en Fladder bleef nog even in Haarlem.

Maandag morgen een dag na kerst deed Fladder nog een poging. Weer dat warme jasje aan en het juiste adres erbij. Het eerste stukje meegelift, wat al een hele ervaring was en toen ineens kwam Fladder los. Nog even werd er gezwaait en daar ging Fladder opweg helemaal alleen naar Anneke.

Het zou een vlucht worden van zeker een hele dag. Onderweg was er veel sneeuw en ook veel hobbels. Af en toe even een pauze.

Vandaag kreeg ik het bericht dat Fladder goed aangekomen was bij zijn nieuwe huisje. Fladder heeft daar een hele speciale taak en die zal hij met groot succes zal voltooien.

Fladder en An heel veel succes, plezier en vooral sterkte samen

2 opmerkingen:

  1. Hij is heeeel gaaf thanks lieverd! Ben er super blij mee! En hij zal me zeker helpen. Zo ben je toch een stukje dichter bij me!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige vlinder. En wat leuk dat je volger bent geworden op mijn creations blog. misschien zie ik je hier ook als volgster. Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar.

    http://ilonka-ilonkasbreistolpje.blogspot.com/

    groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen